Om oss

marksanering

Ett erfaret företag inom saneringsbranchen

AEB startades ör snart 30 år sedan. Vi arbetar hårt för att skapa långvariga och stabila affärsrelationer och har på det sättet vuxit varje år.  Är kunden nöjd är vi nöjda.

Vi arbetar inom mark och anläggning med fokus på sanering men utför även tjänster inom bygg, asfaltering med mera. Marksanering av förorenade områden, rening av grundvatten och rivning är några av våra specialiteter.

Vi utför våra uppdrag i hela Sverige, både som total- och utförandeentreprenader och utför även andra typer av markarbeten. 

Sedan starten har vi ombildats från enskild firma till aktiebolag och har idag ett flertal anställda samt en stor maskin- och fordonspark.

Motiverade och ansvarstagande medarbetare och sunda affärer har hjälpt oss till våra framgångar.

Utbildade och erfarna inom sanering

Vi har nått en ledande position inom saneringsbranschen genom att ha en professionell inställning i alla led. Vi är utbildade och certifierade inom alla riktningar inom saneringsbranschen. Våra medarbetare är kunniga, ambitiösa och har en stor känsla för kundens bästa. Vårt engagemang för verksamheten smittar av sig – till våra medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Vi erbjuder tjänster inom alla former av sanering, men även konsultuppdrag och vissa byggtjänster.

Välkommen till ett kompetent företag inom marksanering